Καλωσόρισμα

Eστιατόριο Αβάλη

Μενού

Συνταγές

Άγιος Προκόπιος

Επικοινωνία

EN / GR

naxos hotels

 
 


Αβάλη

Στον Άγιο Προκόπη, 10 μέτρα από το παραδοσιακό εκκλησάκι του Αγίου Προκοπίου, στους βράχους της πλαγιάς πάνω από τη θάλασσα. Η πιο ρομαντική και μαγική θέα του Αιγαίου, θα σας κάνει να νιώσετε ότι ταξιδεύετε στα καταγάλανα νερά. Ένα συναίσθημα που θα σας θυμίσει τα πιο ρομαντικά σας όνειρα.

Το εστιατόριο δέχεται κόσμο από το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ, όταν οι επισκέπτες αφήνονται στον μαγειρικό οίστρο των chefs μας για ανεπανάληπτα εδέσματα με θέα το φεγγάρι που καθρεπτίζεται στα ασημένια νερά της θάλασσας, όσο και στην απόλαυση ενός καλού κρασιού. Το εστιατόριο Αβάλη, προτείνει κορυφαίες ντόπιες παραδοσιακές γεύσεις του Αιγαίου, βασισμένες σε μεσογειακές συνταγές με αγνά ελληνικά υλικά.Το φρέσκο ψάρι, η αγνότητα των υλικών, η επιμονή στην ποιότητα, η ταξιδιάρικη διακόσμηση και η θέα στη θάλασσα, κάνουν το εστιατόριο "Αβάλη" μοναδικό .

Για τον "Κώστα" και την ομάδα του, η μαγειρική είναι ένα πάθος όπως και η πηγαία φιλοξενία. Αφήστε τον να σας ταξιδέψει στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και να ανακαλύψετε γεύσεiς που θα σας μείνουν αξέχαστες.